Ongoing Realities 

Ongoing Realities utforskar dans och koreografi i mötet med digitala och analoga tekniker. Vi har erhållit stöd från Konstnärsnämnden och Riksteatern, Kulturrådet och Stockholms stad. Vi har även haft residens tillsammans med Moskosel Creative Lab, PlayLab, Rum för dans och Teater Halland, Riksteatern Stockholm, SITE Inkubator m.fl. Projektet drivs av mig och dansaren och koreografen Anna Näsström. Läs mer om OR via länken nedan. 

facade


är ett ständigt pågående fotografiskt och koreografiskt projekt där jag isolerar delar av fasader från olika städer som jag besöker. Genom olika montage så undersöker jag rörelse inom och mellan städer som ett försök att läsa dessa ytor som ett koreografiskt material.

 


haste


är ett pågående projekt där jag vill rikta fokus inte mot den beställda gatukonsten utan den som kanske mer gjorts i all hast, med metoder som utvecklats för att snabbt kunna få upp en bild på en yta eller som bär på ett budskap som bara initierade kan uttyda. Sådana bilder uttrycker någotning annat än stora muralmålningar, ett motstånd, och dyker också upp på alla möjliga ställen. Jag försöker fånga den poesi som uppstår när dessa bilder sätts samman i olika serier och montage.